Како НЕ се качува на ски-лифт?

Posted by & filed under JAM SESSION.

Ако и вие сте почетник во зимски спортови, нема да ви биде баш смешно, бидејќи конечно ќе разберете како изгледате од страна. (104) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено