Шеф на јакуза бегаше 15 години – го фатија благодарение на неговите тетоважи

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Фотографија од старец со истетовиран грб, кој на улица во Тајланд игра друштвени игри, стана доста популарна на Фејсбук. Типот кој случајно ја направил фотката не ни насетувал кој е човекот кој го фотографира. Станува збор за Јапонецот Шигехару Шираји, 74-годишниот шеф на јапонската мафија јакуза, кој цели 15 години бегаше од властите и полициските служби. Шираја… Read more »