Depeche Mode – International tribute by Sneakers во Скопје

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Родени во 1995 година во Италија, SNEAKERS го прераснуваат стереотипот на трибјут бенд – постанувајќи сериозна атракција на Италијанската њу вејв музичка сцена, вистински љубители на звукот на 80-тите. Бендот се фокусира на својата окупираност во чест на вероватно најрепрезантивниот бенд на целата електро поп њу вејв сцена – DEPECHE MODE. Како перформери SNEAKERS се… Read more »