Топ 10 дестинации за патување во 2018 година

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

“Lonely Planet” ја претстави својата годишна листа на најпопуларни дестинации за патуванје во новата година. Првото место од листата го завзема Чиле кој е се повеќе популарна дестинација за патување. Потоа следи Јужна Кореја, како и Португалија која е се посјајна и прифатлива дестинација за летен одмор. Во продлжение откријте ја целата листа на топ… Read more »