Златно Славејче 2017

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Почитувани деца и родители, Оваа година 47-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 16, 17 и 18 Ноември 2017, сите претстави се со почеток од 12:00 часот во арената “Борис Трајковски”. Билетите ќе може да ги набавите преку продажната мрежа на МкТикетс (од 1 ноември 2017) и на… Read more »

Македонски детски песни

Posted by & filed under JAM SESSION.

Денес одлучивме да ви споделиме нешто што ќе ви се најде при рака кога ќе сакате да земете 5 минути пауза од најмалите –  фина компилација на детски песнички од едно поубаво време 🙂 (451) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено