Домашен леб без месење

Posted by & filed under ЗДРАВА ХРАНА.

Ако се одлучите да консумирате исклучиво домашен леб, тогаш ќе избегнете многу индустриски адитиви, а воедно ќе уживате во мирисот кој ќе се прошири во домот. Овој леб е без глутен и за него не ви е потребно месење, а ќе добиете вкус и здрав леб кој сите ќе го пофалат. Потребни состојки за овој… Read more »