Earth Hour 2018 Macedonia

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Приклучи ни се овој #EarthHourMK, и во сабота, 24 март во 20:30 часот, заеднички да ги исклучиме светилките и да бидеме дел од најголемото движење за спас на нашата планета и нејзината неверојатна природа! Стартувајќи како симболичен настан во Сиднеј во далечната 2007 година, Часот на планетата Земја прерасна во најголемата светска еколошка акција која инспирира… Read more »