Ерик Клептон го губи слухот

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Клептон поради извесни здравствени проблеми, се плаши дали воопшто ќе може да го одработи концертот, а притоа да не ги разочара верните обожаватели. Освен што му дијагностицирале оштетување на нервниот систем, поради што сè потешко ги контролира рацете, што и тоа како му пречи при свирењето на гитарата, Клептон боледува и од тинитус. Легендарниот рок-гитарист… Read more »