Фрлила цело богатство на силикони:”Не сакам да бидам како сите други, сакам да бидам “фејк” додека не умрам”

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Дваесетгодишната Џејд Лин отсекогаш посакувала да изгледа како Барбика, а таа желба и успеала да ја оствари. Ова е девојката која фрлила околу 8000 евра само за имплементација на силикони на градите, а одржувањето на нејзиниот стајлинг изнесува околу 1000 евра месечно. Џејд вели дека силиконите на градите ги ставила уште на 19 години. Иако… Read more »