Смартфоните на Samsung најмногу се фалсификуваат

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Специјалниот сајт за тест на перформансите „AnTuTu“ објави рејтинг на паметните телефони кои најчесто се фалсификувани. Се покажа дека меѓу 17,5 милиони уреди тестирани во минатата година, над 460.000 беа пронајдени како лажни. Според експертите, најчесто фалсификати се паметните телефони направени од Samsung – 36,23% од вкупниот број на проверени уреди. Втор е iPhone на Apple… Read more »

ВМРО-ДПМНЕ атерџии

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Ако некому недостига забава, доволно е да ги следи Kатица Јанева и нејзиниот велелепен тим. Таму има две работи: или и Јанева и нејзините се избирани по принципот „што помалку се разбираат од право, толку подобро“ или веќе од почетокот влегоа во сериозни дубари со снимките на Зоран Заев од кои тешко ќе се извлечат…. Read more »