Надувана едукација

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

420 Macedonia секоја сабота во 4:20 часот во градскиот парк во Скопје на Школка ќе поставува информативно-едукативен штанд! Лично ќе можете да поразговарате со нас и да се консултирате во врска со сè што Ве интересира за канабисот и подготовката на домашен екстракт, онаков каков што е потребен за лекување рак, не тој од аптека… ♥… Read more »

Еурокидс Акција!

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Еурокидс Акција! е настан за деца од 4-10 години. Заедно со извидниците од град Скопје ќе се дружиме и забавуваме со најразлични работилници и активности. Ќе се одвива кај школка. Повеќе информации можете да следите на овој линк. (7) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено