Загатката која го мачи “интелектуалецот“ во вашето друштво…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Вакви тешки логички задачи не се за секого. Особено ако тоа го барате од најголемиот интелектуалец во вашето друштво. Во секој случај добро ќе си се изнасмеете сите, а неговата прајслес збунета фаца ќе ја памтите до крајот на животот… 🙂 Значи идеме – Татко му на Лари има 5 деца. Првите 4 се викаат… Read more »

Извадок од последниот извештај на грчката тајна служба

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Од сигурни извори, веќе подолго време, ни стигаат информации дека несовесни туристи за кои постојат сериозни индикации дека се од БЈРМ, пред да ја напуштат плажата, со прст, не е извесно кој, го пишуваат со големи букви зборот МАКЕДОНИЈА. Оваа појава има добиено масовни димензии и веќе не се трпи. Формирани се цели бригади кои… Read more »

МНТ – ФЕСТ Балкански Stand Up – Сашко Коцев и пријателите

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Сашко Коцев и Никола Тодороски (Македонија) *1:40 Ненад Стефановски (Србија/Македонија) *15 минути Ненад Стефановски е млад комичар во организацијата Standup.rs веќе 3 години. Стефановски е роден во Македонија, но неговото детство го поминува во Белград каде што сега живее и работи. Гостувал ширум Србија, настапува во неговиот матичен клуб Бен Акиба, работел и како водител/модератор… Read more »

Дејан Малзарков – Затвор

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Дејан Малзарков збори за убавините во затворот и проблемите со неговата караконџула. Погледнете… (445) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено   

Стенд ап со Изабела Пан – Бебиња

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Stand up во соработка со УРБАН ТАГ и Кристијан Ландов. Facebook profile https://www.facebook.com/izabela.jaki… Facebook page https://www.facebook.com/bekapanmaced… Instagram https://www.instagram.com/bekapan/ (142) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено