Изневерена жена принудила авион на Катар Ервејс да слета…

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Авион на Катар Ервејс беше принуден да слета кога бил на сред рута, откако една жена која го искористила палецот на заспаниот сопруг за да му го отклучи телефонот, открила дека човекот има афера. Двојката и нивното дете летале на одмор за Бали, Индонезија, по качувњето во Доха. Жената постојано го удирала својот сопруг откако… Read more »