Зошто не треба да ги купувате најновите верзии на ајфон?

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Иако основачот на Епл повеќе не е жив, овој технолошки гигант продолжува да биде лидер во индустријата за мобилни телефони. Со ајфонот, Епл го промени начинот на кои луѓето комуницираат со технологијата и едни со други. Но, да го имате најновиот и најдобриот ајфон не е толку неопходно. Погледнете зошто не треба да ја купувате… Read more »

Погледнете ја најновата реклама на Самсунг за… за Ајфон?!

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Дали имате iPhone или Samsung? Како сте задоволни со вашиот iPhone или Samsung? Дали планирате да се префрлите од iPhone на Samsung или обратно? Ова се прашања кои технолошките гикови редовно ги имаат. Рестото од светот ги користи телефоните да се јават или да им се јават. Е сега, со iPhone X пуштен на пазарот,… Read more »

Смартфонот и човековите права

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Смартфонот кој го користите рефлектира многу повеќе од само вашиот вкус… може да одреди и колку вашите податоци и конумикации се следени. Експертот за заштита на податоците Кристофер Согоиан детално ја објаснува разликата помеѓу енкриптираните ајфони и сите други кои користат андроид оперативни системи посочувајќи да обрнуваме повеќе внимание на растечката поделба на луѓето според… Read more »