Божиќна хистерија: Жените си ги „маскираат“ голите гради како ирвасот Рудолф

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

За разлика од традиционалните модни избори за време на божиќните празници до кои се држат многу парови и семејства, облечени во дебели џемпери со новогодишно-празнични мотиви, прогресивните жени од интернет заедницата отидоа неколку чекори понапред, афирмирајќи нов тренд во изборот на празничен стил и мода.     На Инстаграм почнаа да кружат фотки од жени… Read more »