Бонтон на маса: 14 манири за коишто повеќето луѓе немаат ни слушнато

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Можеби вам веќе ви се познати основните принципи за бонтонот на маса и ако тоа е така, веројатно сте изненадени кога ќе наидете на луѓе, кои тотално не ги знаат. Но, сепак постојат некои не толку очигледни манири, на коишто би било добро да обрнете посебно внимание. Така на пример, многу луѓе не знаат која… Read more »