Му ставила кафез на главата за да се откаже од цигарите!

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Страствените пушачи кога ќе одлучат да престанат да пушат имаа големи проблеми со одвикнувањето. Се служат со различни методи, ги слушаат сите совети од околината, користат разлишни таблети против пушење, лепенки, но кога ништо од тоа нема да им помогне пристапуваат кон радикални методи. Турчинот кој се одлучил за радикален метод за одвикнување од пушење… Read more »