Моќта на граѓанските видео снимки во креирањето неоспорлива вистина

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Дали нашите смартфони и камери може да се нашето најмоќно оружје за социјална правда? Ивет Албердинк преку нејзината организација Сведок, развива стратегии и технологии да со цел да им помогне на активистите да ги користат овие алатки како би ги заштитиле човековите права. (8) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено… Read more »