За круната што и паѓа на Ангела Меркел

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Побарајте од Европеец да ви покаже за силно и стабилно лидерство и до оваа недела тој ќе го посочеше прстот во Германија. Земја која е горда на својата поствоена историја за политичка стабилност и внимателно градење консензус. Се додека, Ангела Меркел ја доби непосакуваната чест да стане првиот германски канцелар од Втората светска војна што… Read more »

Јас сум за нов Манифест!

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Поштовани публикуме, Време е за предизборна кампања! Додека Претседателот на Влада на Република Македонија, Никола Груевски, се врти околу новоизграден кружен тек некаде низ Македонијава, а лековите дали ќе ги има или нема на позитивната листа или пак едно десетчлено семејство ќе добие социјален стан во некоја од новоизградените згради зависи од волјата на нашиот… Read more »