Апсурдното богатство на Пабло Ескобар

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Моментот кога Пабло Ескобар бил на врвот на моќта, се проценува дека тежел некаде околу 30 милијарди долари во денешни пари. Или колку буџетот на Македонија за 10-12 години собран на купче. Е сега, никој од нас нема видено со очи толку пари, па целта на ова видео е да проба да ви долови како… Read more »

Отпишана балканска омладина… Наместо со книги, на факултет со кокаин!

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Од вторникот на социјалните мрежи, првенствено на Фејсбук, започна масовно да се споделува шокантна видео снимка. Најверојатно снимена со мобилен телефон, на видеото се гледа девојка која според движењата шмрка кокаин, мет или други дроги што се земаат “на нос”. И сето ова можеби и немаше да биде толку шокантно, ако местото каде што е… Read more »

Гордон Ремзи ќе ви открие кои хемикалии одат во кокаинот

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Откако ги среди рестораните и хотелите во Велика Британија и пола Америка, харизматичниот и брутално искрен шкотланѓанец има ново шоу. Веројатно последно нешто што би ви текнало дека ќе води со таа брутална искреност е документарка за процесот на правење на кокаин, опкружен од “цвеќиња за мирисање“. Ама, најверојатно не им се чатали толку, а… Read more »

Ловот по подморницата со кокаин

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Во Колумбија, тимот за борба против трговија со наркотици брка недостижни подморници натоварени со кокаин, спремни да се истоварат на било кој брег во светот. Не им е лесно на дечките… (247) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено