Храброста на една баба: Секој ден го турка својот внук до училиште 24 километри

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Shi Yuying постојано го масира својот внук и му прави билни подготовки. Детето има церебрална парализа но благодарение на грижата од својата баба тој може да стои и да направи неколку чекори со помош. Shi Yuying има 76 години и се грижи за својот внук за кој сака да го добие своете потребно образование. Нејзиниот… Read more »