Симулираат силување и така заработуваат за живот

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Новоотворен бордел во Париз !вработува“ само кукли за секс, но од отварањето се крена сериозна прашина. Француските феминистки бараат негово затворање затоа што, како што велат, силиконските кукли во природна големина ги навикнуваат мажите да фантазираат за силување. Сопственикот Хоиакин Лоусгај (28) отворил бордел минатиот месец во еден стан во „дискретна“ зграда во близина на центарот… Read more »

Кога вандали ти ги преуредуваат куклите во бутикот, има за што да се смееш…

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Досега најверојатно имате видено стотици вакви кукли по бутиците, но не сосема во вакво издание. Не знаеме како газдите на бутиците ги оставиле такви зошто овие кукли не треба да се видат со човечки очи, а не пак да ти покажуваат каква добра облека имаат на себе. Уште помалку дека ќе те привлечат да ја… Read more »

Ги заменува починатите и иселените жители со кулки во природна големина

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Да се рече дека нешто е бизарно ако доаѓа од Јапонија е несериозно. Иако, следниов случај е дефиниција за бизарност. Една жена во јапонско село кое полека умира ги заменува своите мртви жители со кукли. 35-те жители кои сега живеат во Нагоро, јужна Јапонија, сега се надбројани три спрема еден од кулките на Цукими Ајано,… Read more »