Мачка што лае, не каса!

Posted by & filed under JAM SESSION.

Мачка со инсталирана поддршка за лаење. Кога треба да брани куќа, имитира куче, кога ќе ја фатат дека се понаша трансџендер, се враќа на мјаукање. Кул. (40) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено