Загатката која го мачи “интелектуалецот“ во вашето друштво…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Вакви тешки логички задачи не се за секого. Особено ако тоа го барате од најголемиот интелектуалец во вашето друштво. Во секој случај добро ќе си се изнасмеете сите, а неговата прајслес збунета фаца ќе ја памтите до крајот на животот… 🙂 Значи идеме – Татко му на Лари има 5 деца. Првите 4 се викаат… Read more »