Мачор ги спаси своите сопствеици од сигурна смрт

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Мачорот по име Мистер Бу го спаси своето семејство од труење, така што ноќта додека луѓето спиеле, непрекинато мјаукал кога куќата се наполнила со јаглерод-моноксид. Семејството во американскиот град Синсинати вели дека седумгодишниот мачор Бу веќе почнал да се зашеметува од дејството на гасот, но не престанувал да мјаука, што на сопствениците им било невообичаено,… Read more »

Мачка што лае, не каса!

Posted by & filed under JAM SESSION.

Мачка со инсталирана поддршка за лаење. Кога треба да брани куќа, имитира куче, кога ќе ја фатат дека се понаша трансџендер, се враќа на мјаукање. Кул. (46) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено