Студен како мраз – Исповед на мафијашки убиец

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Во овој документарен филм е прикажан поранешниот платен убиец за мафијата, Ричард Куклински и неговите сведоштва ќе ви ја заледат крвта во вените. Специјализирал во неприметната употреба на цијанидот како оружје, Куклински живеен двоен живот, како посветен сопруг и тактко од една страна и “бизнисмен“ од друга страна. Сега е осуден на повеќекратни доживотни казни… Read more »