Французин доби милион евра на лото по втор пат во две години

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Маж од југоисточна Франција два пати ја доби премијата на лото играта „Мој милион“ во временски период од неполни две години, а математичарите велат дека веројатноста за ваква среќа е еден на 16 илјади милијарди. Добитникот чие име не беше објавено, првиот милион го освоил во ноември, 2016 година и после тоа продолжил секој ден… Read more »