Зошто Швајцарија е најбезбедната земја во случај на трета светска војна…

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Неутрален како Швајцарија, значи да не си дел од ЕУ, да не си дел од НАТО, и до 2002 да не си дел ниту од Обединетите Нации. Ако сакате со бројки да се расфрламе, земете факт дека последен пат кога Швајцарија била во војна, било пред 200 години кога се бореле против Наполеон… (99) Тим… Read more »