Зошто раскинувањата се сега уште потешки отколку во минатото…

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Последен пат кога поминав низ прописно раскинување, имав Nokia 3210 и тоа не го кажувам на ироничен начин. Јас и мојата пријателка Алис го гледавме Госфорд Парк мамурни во куќата на моите родители, столиците залепени многу блиску до телевизорот, а мене двапати ми се слоши, па потоа спиев една недела. Тоа беше тешко и сега… Read more »

Кога на судбината ќе и здосади од тоа каков шупак си…

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Некои ја викаат карма, некои ја викаат судбина, како и да ја ословувате вие, сигурно знаете дека е гадна кога ќе ви се налути. Е, ама еден анти-ЛГБТ американски политичар, кој рутински ја потенцирал својата христијанска вера и “семејни вредности” каде што ќе стигнел незнаел, па затоа деновиве поднесе оставка откако беше фатен како ја… Read more »

Кога му е периодот на партнерот да те изневери ако е машко, а кога ако е женско?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Научниците идентификуваа специфичен период во кој жените, кои што се во долгорочни врски, најверојатно ќе ги изневерат своите партнери. Тие откриле дека жените се повеќе склони да извршат прељуба помеѓу шест и десет години откако се со некого. Арно ама и мажите не се покусо, иако во просек покасно им текнува од жените, па кога… Read more »

Кој е тој тип на жена со која мажите имаат афери?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Со кого мажите ги изневеруваат своите партнерики? Сигурно се прашувате кој е тој пип на жена која е доволно привлечна и предизвикувачка за да зашвршат во кревет со вашиот сакан… Епа, одговорот најверојатно ќе ве изненади! Претпоставуваме дека овие жени се поубави, секси, во подобра форма од вас – се согласувате, така? Епа, неморате повеќе… Read more »