Носела корсет 23 часа дневно, погледнете го резултатот!

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

39 годишната Дијана Ринго одлучила да се врати во форма после породувањето. Американката после третото породување ги изгубила своите бујни облини, па бидејќи била незадоволна со својот изглед, мајката на три деца одлучила да носи корсет во текот на целиот ден. Го соблекувала само кога одела на вежбање или кога се туширала. “Кога носам корсет… Read more »