Службеник – Штедилница Можности

Posted by & filed under ТАБЛА.

Штедилница Можности вработува службеник за односи со клиенти во експозитурата на Штедилницата во Велес–1 (еден) службеник. Потребни квалификации: -Универзитетска диплома од областа на економијата и добри познавања на основните финансиски извештаи (биланс на состојба, биланс на успех и парични текови). -Задолжително познавање на англискиот јазик, -Задолжително поседување на возачка дозвола, -Способност за тимска работа, -Одлични… Read more »

Шпедитер – Neptun

Posted by & filed under ТАБЛА.

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, за потребите на својот магацински комплекс и царински склад во општина Илинден – објект проектиран по актуелните светски архитектонски стандарди, на површина од 7700 м2, за складирање на бела техника и електроника, распишува оглас за ШПЕДИТЕР Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: • CСС/ВСС, • Минимум 5 години работно искуство во областа,… Read more »

Монтер – ТД 93 Де-ни компани

Posted by & filed under ТАБЛА.

ТД 93 Де-ни компани од Прилеп, има потреба од монтер. Задачи: – монтирање на дрвени предмети, регали ,дрвени маси и друг мебел, со примена на дрвопреработувачки машини и други алатки; – користење на шеми за изработка и склопување на дрвени елементи; – употреба на лепаци и чивии за спојување на дрвени елементи; – изработување и… Read more »

Столар – Пункт Мебел Доо

Posted by & filed under ТАБЛА.

Пункт Мебел од Скопје го проширува својот тим и вработува столар за изработка на нова производна програма на масивни елементи. Вработуваме нови лица во нашиот успешен тим за новиот оддел на Пункт Мебел кои имаат за цел да произведуваат висококвалитетни производи од егзотични дрва. Квалификации: Познавање на работа со столарски машини, одговорност, прецизност, педантност и… Read more »

Раководител на маркет – Стокомак

Posted by & filed under ТАБЛА.

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи по концептот хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетот во Драчево вработуваме РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ Основна дефиниција и цел на вработените се: – водење и одржување на мотивитан тим со кој треба да ги постигнете очекуваните резултати, во делот на услуга,… Read more »

Персонал – Burger King

Posted by & filed under ТАБЛА.

Burger King вработува касиери и работници во кујна на цело и пола работно време во Скопје и Тетово. Email: [email protected] Потребни квалификации : енергични, флексибилни, тимска работа. Да се наведе за кој град се аплицира. (11) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено   

Комерцијалист – Спид М Дооел

Posted by & filed under ТАБЛА.

Фирмата СПИД-М дооел од Неготино за своето представништво во Скопје бара електро инжинер со или без работно искуство. Креативна личност со добри комуникацииски способности. Можност за усовршување во инжинерско- трговска дејност со електро материјали и кабли. Работно место: Комерцијалист за продажба на електро материјали по проекти Плата: 30000 Потребни Квалификации: – Дипломиран Електро инженер (било… Read more »

Рецепционер – Хотел Ројал Вју

Posted by & filed under ТАБЛА.

Хотел Ројал Вју од Охрид има потреба од рецепционер/ка. Потребни квлалификации: – Минимум завршено средно образование, – Одлично познавање на англиски јазик (познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност), – Со или без работно искуство, – Познавање на MS Office пакет програми (Word и Excel). Опис на работно место: – Прием на… Read more »

Оператор – Bet Box

Posted by & filed under ТАБЛА.

Спортска обложувалница ВЕТ ВОХ  бара оператори (женски и машки пол) за уплатни места Чаир ,Сарај ,Аеродром и Ново Лисиче Скопје -Познавање на работа со компјутери -Пожелно е познавање на спорт -Способност за работа во група и функционирње во тим Доколку сакате да аплицирате пратете CV со слика на е-адресата [email protected] . Во цел на дознака пишете за кое… Read more »

Туристички работник

Posted by & filed under ТАБЛА.

Реномиран Тур-оператор со седиште во Центар, Скопје, со долго годишно искуство во дејноста поради проширување на капацитете има потреба од следниот персонал:  1. Оперативен Раководител (1 место) 2. Тур Оператори (3 места) Потребни квалификации: 1. за Тур оператор: – минимум ВСС во сродна дејност, – минимум 5 години работно искуство во дејноста Туризам, – јазици:… Read more »

Агент за продажба и маркетинг – Унивел Дооел Скопје

Posted by & filed under ТАБЛА.

Фирмата УНИВЕЛ ДООЕЛ Скопје која се занимава со трговија на големо и мало на училишен прибор и на артикли за креативност на децата уште од најмала возраст има потреба од две девојки за работа во малопродажба. Преднос имаат оние кои имаат добри вештини за продажба и комуникација со купувачот, познавање на англиски јазик, и креативни… Read more »

Сметководител – Ко Фин Дооел Скопје

Posted by & filed under ТАБЛА.

Работниот однос ќе се заснова на определено време од 6 месеци со можност за обновување на Договорот на неопределено време. Кандидатите покрај општите услови за вработување предвидени со Законот за работни односи, потребно е да ги исполнуваат следниве квалификации: 1. Сертификат за сметководител (по можност) 2. Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office, Internet,… Read more »