Сагата продолжува: Вдовицата и синот на Пабло Ескобар обвинети за перење пари

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Вдовицата и синот на нарко босот Пабло Ескобар е обвинети за перење пари во Аргентина и замрзнат им се имотите вредни по 1 милиони долари. Викторија Хенао и нејзиниот син Хуан Пабло Ескобар Хенао се товарат за учество во криминална организација и дека биле посредници во Аргентина за колумбискиот дилер на дрога Хосе Пиедрахита. Двајцата… Read more »

Документарка за Пабло Ескобар

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Целосна документарка за кралот на коката Пабло Ескобар. Како го започнал бизнисот, како станал славен итн. Кога умира, неговото богатство се проценува на 25 милијарди долари. Бај д веј погледнете и како навистина умрел…   (73) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено