Лимузината на Тито повторно блеска

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Пакардот од 1948 година, кој наводно му припаѓал на „најголемиот син на југословенските народи“, наскоро повторно ќе се најде на улиците на Србија. Луксузниот автомобил е целосно реставриран од фолк-печајот Милош Бојаниќ. Со години таложената прашина е избришана, моторот е заменет, а каросеријата повторно блеска во темно сина боја – едно од омилените луксузни возила… Read more »