Зошто раскинувањата се сега уште потешки отколку во минатото…

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Последен пат кога поминав низ прописно раскинување, имав Nokia 3210 и тоа не го кажувам на ироничен начин. Јас и мојата пријателка Алис го гледавме Госфорд Парк мамурни во куќата на моите родители, столиците залепени многу блиску до телевизорот, а мене двапати ми се слоши, па потоа спиев една недела. Тоа беше тешко и сега… Read more »