Ретко видени приватни фотографии од Фреди Меркјури и неговиот долгогодишен партнер

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Еден од најталнтираните пејачи кои некогаш живееле, Фреди Меркјури, покрај тоа што е познат по неговиот неверојатен и незаборавен глас, е познат и по неговата борба со сидата заради која замина пребрзо. Фреди беше дијагнозиран со СИДА во 1987, а почина од компикации во 1991 година. Покрај него секогаш бил неговиот партнер, иако Фреди неговиот приватен… Read more »

Што сѐ спаѓа во изневерување?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Допишување, кафе, вечера или пијачка со личност што ве привлекува… дали е тоа изневерување? Во најновото истражување во кое учествувале 2.400 испитаници се донеле интересни заклучоци. Одговори давале сингл луѓе, двојки и терапевти. За една работа нема никакво двоумење: за 95% од жените и за 81% од мажите бакнежот се смета за изневерување. Истите проценти… Read more »