Ненормалниот план да се изгради планина во Холандија

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Ако по нешто е позната Холандија, освен лалињата, кломпите, каналите, кафе шоповите и слично, е тоа дека е една од најрамните земји во светот. Повеќе од половината од земјата им се наоѓа скоро 1 метар под морското ниво, арно ама, запнале ќе прават планина… (28) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е… Read more »