Порнхаб нуди бесплатна членарина за жителите на градови со „сочни“ имиња

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Светски познатата порно страница Порнхаб нуди бесплатна премиум членарина за жителите на гратчето Фукинг, Австрија, кои бројат вкупно околу сто лица. Американската порно страница одлучи да им овозможи доживотно бесплатен пристап на сите луѓе што живеат во места со „сочни“ имиња, иако, на пример, австриското гратче Fucking на англиски се изговара „Факинг“, а на германски… Read more »

Порно сајт нуди студентска стипендија од 25.000 долари

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Најпознатата интернет страница „за возрасни“, Порнхаб нуди стипендија од 25.000 долари, за студенти кои сакаат да „ја истражат човечката сексуалност во најширока смисла“. Откако сајтот на почетокот на минатата година ја покрена страницата Секшуал велнес Центер, објавени се стотици статии од лекари и стручни лица, задолжени за определена област која го третира човековото сексуално здравје,… Read more »

Се знае каква порнографија сакаме

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Преку телефони, таблети, компјутери и телевизори, со шифри и со финти за да не може да дознае некој друг што и како сте гледале. Можете и да го користите прозорецот за инкогнито во пребарувачите и да ја исчистите историјата на сурфање, ама податоците за тоа каков вид на порно гледате не ги бришете. Во 2016… Read more »