Трите најголеми опасности од гледање порно филмови

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Гледањето порнографија носи низа здравствени ризици, од физички до психички и емотивни. Веќе подолго време научниците спроведуваат испитувања што во голема мера укажуваат дека освен во случаи кога порнографијата се користи повремено и во умерени „дози“, гледањето порнографски содржини е лошо по вашето здравје и може негативно да се одрази на вашиот сексуален живот. Порно… Read more »

И во пoрно филмовите се прават грешки

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Сите знаеме дека при снимањето на сцени се прават грешки, па така [email protected] решија да ги почастат своите фанови, правејќи компилација од грешки при снимање на нивните филмови. Сигурни сме дека ќе сакате да знаете како изгледа додека се снимаат филмови за возрасни. Се гледа дека воопшто не е лесно. 🙂 Во продолжение погледнете го… Read more »

Од парламентот на Велика Британија пристапиле по грешка до порно сајтови. 24.000 пати!

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Британските парламентарци и останатите вработени во британскиот парламент на секои 9 минути имале обид да гледаат порно на своето работно место, покажуваат новите бројки од тамошниот законодавен дом. Нивната верзија е дека ова не било намерно. Последниве 4 месеци од интернет адресите на британскиот парламент доаѓаат 24.000 обиди да се пристапи до порнографија. На разочарување… Read more »

Ако сте се запрашале: Колку заработуваат порно актерите во Србија? Еве одговор…

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Во Србија годишно се снимаат околу 300 порно филмови кои во главно се дистрибуираат на странскиот пазар. Нема службен податок за порно индустријата во Србија бидејќи професијата порно актер во таа земја не е регистрирана, но сите знаеме дека Србија во последните години е се попопуларна за снимање порки. Главната причина за тоа е ефтината… Read more »

Фејсбук сака корисниците да испраќаат голи слики од себе на Messenger

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Замислете си како некој културен лопов ви звони на врата. Добар ден. Добар ден. Јас сум лопов. Ако може сето злато, пари, девизи, и предмети од вредност да ми ги дадете, да не дојде некоја будала лопов подоцна и да ти ја скрши оваа убава врата и пак да ти ги земе сите тие работи…. Read more »

Многу порно не е на арно…

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Они се познати како “fapstronauts” и се дел од растечката заедница на стотици илјади мажи и жени кои се воздржуваат од мастурбација на интернет порнографија. Нивната заедница се нарекува “NoFap”, а нејзиниот основач, Александар Родес, е човек тргнат на мисија да го едуцира и инспирира светот за штетните ефекти од мастурбирањето на порнографијата. Е сега,… Read more »

На Македонија и недостасуваат порки

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Пред некој ден се изгазив од смеење кога на профилот на една моја fb-френдица начекав рекламен постер од првата македонска порка, „Врели костени“, а над постерот го прочитав следниот коментар: „Ако не го памти ова, мала е за тебе 🙂 “ … Добро е кога се уште има луѓе кои со своето чувство за хумор… Read more »