Кога со PORSCHE 911 ќе изнервираш Audi Avant на автопат…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Сите сме се нашле во таа ситуација. Застануваш на семафори, колата до тебе е крш во споредба со твојата, намерно даваш гас на зелено и леташ, да ти ја јаде прашината што се вели… Арно ама, во овој конкретен случај, некој треба си ја свитка опашката меѓу нозе и да гаси интернет… На германски автопат,… Read more »