Како би изгледала војна со Северна Кореа?

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Пет експерти разговараат како би изгледала евентуалната војна со Северна Кореа, колку сме блиску до конфликт и страшните последици од истиот. Погледнете го ова кратко видео… (339) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено   

План за станување екс-пушач… засекогаш

Posted by & filed under ПОД ШИРОКА КРОШЊА.

Кој на што е роб? Ако пушиш ти си роб на тутунската индустрија. Планот да се биде екс роб или слободен човек не е ни малку едноставен. Само некои бивши пушачи може да се пофалат дека им било лесно да се откажат. Еве пример на еден познат глумец кој го применил својот т.н. Дагласов метод… Read more »