3 посни предјадења од кои ќе излижете прсти

Posted by & filed under ЗДРАВА ХРАНА.

Кој вели дека посното не е вкусно? Изгледа дека одамна помина времето кога менито за посни јадења се сведуваше на леб и мармалад. Денес имаме толку многу избор, што постот ќе ви помине брзо и лесно, а ќе имате и што вкусно да наместите на вашата трпеза за посните слави. Следуваат 3 посни предјадења кои… Read more »