Седум причини зошто мажите сакаат постари жени во својот кревет

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Помеѓу младите мажи има и многу од оние кои сакаат секс со жена постара од себе. Зошто е тоа така? Искуство Се подразбира дека постара жена има повеќе животно искуство, но и повеќе сексуално искуство. Младите мажи во постара жена гледа вистински сексуален експерт. Знаат што сакаат Постарите жени одлично го познаваат своето тело, точно… Read more »