Бесплатно предавање Data Visualization in Adobe Illustrator

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Бидете присутни на четвртиот од низата бесплатни часови кои Семос Едукација и BEST Скопје ги креираа за вас. Предавач на настанот е Елена Ѓорѓиевска – графички дизајнер и Adobe Certified Instructor. Елена е долгогодишен тренер во Семос Едукација со богато искуство во графичкиот дизајн. Предава Adobe Illustrator во авторизираниот Adobe тренинг центар, а во Академијата… Read more »

Предавање: Колонизација на Марс

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Планетата Марс претставува фокус за огромен број на научни истражувања. Роботските мисии веќе со декади ни пренесуваат бесценети податоци од Црвената Планета. Со напредокот на технологијата и растечките ризици на нашата Земја, концептот за вселенска колонизација се повеќе добива на значење. Идејата за мултипланетарна цивилизација повеќе не е резервирана само за научната фантастика и сè… Read more »

Модерни Маркетинг, PR и Бренд Тактики

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Напредна обука со Коста Петров, основач на The Marketing Kingdom, бизнис автор и интернационален PR експерт. – Како да го изградите или унапредите брендот во турбулентни времиња? – Што научив од маркетинг директорите на Facebook, Google, Coca Cola, P&G, Unilever, Lego, Visa – Контент макетинг – зошто старите правила на игра веќе не важат –… Read more »

Како да дојдеш до црн појас во меморија?

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Идриз Зогај има пасија да ги подучува другите како да си ја подобрат својата меморија и верува дека со прав тренинг, скоро секој може да има супер-меморија!   (154) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено