10 бизарни откритија кои науката не може да ги објасни

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Научниците честопати се изненадени додека откриваат нови изуми или мистерии, мачејќи се да најдат логика некаде каде што се чини дека ја нема. Но, за некои пронајдоци навистина е отсутна логиката и не можат да се објаснат од модерната наука, барем не за сега… Еве ја листата на 10 најбизарни откритија кои науката не може… Read more »