Погледнете ја најновата реклама на Самсунг за… за Ајфон?!

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Дали имате iPhone или Samsung? Како сте задоволни со вашиот iPhone или Samsung? Дали планирате да се префрлите од iPhone на Samsung или обратно? Ова се прашања кои технолошките гикови редовно ги имаат. Рестото од светот ги користи телефоните да се јават или да им се јават. Е сега, со iPhone X пуштен на пазарот,… Read more »

Реклама од соништата за хонда стара 20 години и поминати 227.000 км

Posted by & filed under JAM SESSION.

Ова е рекламата што дечкото ѝ ја направил на својата девојка, која сакала да ја продаде Хондата од 1996 со поминати 227.000 км Почетната цена е 500 долари, а во видеото има две клучни поенти: Првата е дека автомобилот го отсликува твојот карактер и втората е дека луксузот е состојба на умот. Сака да каже… Read more »