Нова верзија на „Руски рулет“ станува сѐ попопуларна во Русија

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Во рускиот град Перма секојдневно се практикува опскурна модифицирана верзија на руски рулет во која учесниците пукаат еден во друг, но наместо куршуми користат електрошокови. *Внимание! Содржината може да ве вознемири Идејата што ја добил еден парализиран спортист станува сѐ попопуларна меѓу одредени групи луѓе. Играта носи и заработка, но и адреналин, тврдат учесниците. Тие,… Read more »