Доживотна испорака на алкохол за осамени срца

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Една кинеска компанија можеби го најде рецептот за среќен живот: бесконечна понуда на алкохол за да ги задржи клиентите топли за време на оние долги и осамени ноќи. Како дел од годишниот ден на осамени (празник фора во Кина) на Alibaba, која е една од најголемите онлајн продавници во светот, еден произведувач на алкохол нудеше… Read more »