Што е полошо за тебе: шеќерот или мрсното?

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Со декади, слушаме како не е здрава мрсната храна за нас, ама од скоро слушаме и како шеќерот не ќе е баш арен. Што ни кажува точно науката за нашето здравје кога станува збор за овие два типа на храна? (20) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено