Зошто секс куклите не се добра идеја?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Од облини до веѓи и облик на лице, секс куклите сè повеќе наликуваат на вистински луѓе. Секс куклите сè повеќе наликуваат на вистинските луѓе, а најнапредната секс кукла може дури да помни родендени и да го цитира Шекспир. Но, нормално, тие никогаш нема да ги заменат луѓето. Според истражувачите секс куклите им прават повеќе штета… Read more »