Фрлила цело богатство на силикони:”Не сакам да бидам како сите други, сакам да бидам “фејк” додека не умрам”

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Дваесетгодишната Џејд Лин отсекогаш посакувала да изгледа како Барбика, а таа желба и успеала да ја оствари. Ова е девојката која фрлила околу 8000 евра само за имплементација на силикони на градите, а одржувањето на нејзиниот стајлинг изнесува околу 1000 евра месечно. Џејд вели дека силиконите на градите ги ставила уште на 19 години. Иако… Read more »

Шокантната вистина за силиконските импланти

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Секоја година во САД околу 300.000 жени и тинејџерки подлежат на оперативни зафати за зголемување на градите. Се смета дека вкупниот број на импланти извршени секоја година во светот е насекаде помеѓу 5 и 10 милиони. Пред операциите на жените често им кажуваат нивните хирурзи дека тоа е безбедна процедура со “многу мал ризик”. ФДА,… Read more »